Texts

Lite texter från weheartit! ♥

Klämdag!

Idag är vi lediga! Fast det är faktiskt inte alla som är det i Uddevalla. Men fridaskolan är förstås det! :D Så idag kommer Sofie och Alva hit! Det blir grejer det ska ni veta ;) Vi ska äta på stan, och så hoppas vi att Sofie också vill äta på stan, även fast hon gör det så ofta ;) Jag har inte så mycket mer att säga, jag skriver senare! Puss o kram!
Ps, LYCKA TILL ALLA PÅ ULLBERGSTOFEN!♥


Jag hann ungefär 120 grejer igår kändes det som, så på kvällen så hann jag gå en promenad med Alva bl.a :)

Så det kan gå när inte haspen är på

Som ni förstår i rubriken så hade jag inte stängt dörren till mitt rum
Igårkväll,, det visade sig inte vara så smart för smulan (min katt)tyckte att jag kunde vakna kl.6.30 idag. Så hon började bara jama utan någon större anledning... Kul katt. Nu iallafall så myser vi i framför tvn!


I think I've got a crush on this ↓

Åhh, vill så gärna smaka, ser så förfärligt gott ut! ♥


I ♥ Uddevalla


Snyggaste gabbis♥


Efter att ha varit i GBG, 2 dagar i rad så är jag äntligen hemma (har ju inte längtat precis.) Men tävlingen var riktigt rolig tycker jag nog! Jag skrapade ihop ett litet pers på 200 ryggsim nu på förrmidagen så jag är nöjd! Men nu hörni måste jag plugga och städa!
Puss o kram ♥

Zara & HM

Denna köpte jag på Zara, för 299 kr. Den är lite längre, och jag tycker den hade en otroligt snygg rygg! :D
Från H&M, 249 kr
H&M, 299 kr tror jag ;)

Efter en dag i simhallen...

Är jag gött trött! :D Men jag har faktiskt hunnit med en del shoppig också! När man är i Göteborg får man ju passa på liksom! Så jag ska ta bilder på det senare och lägga ut. I alla fall så simmade jag bara lagkapper idag, en på morgonen och en i slutet av tävlingen. Det gick väl ganska bra för oss tror jag, mig gick det bra för tycker jag nog! Det blev inget pers men det förväntade jaa mig inte heller i 50:m bassäng liksom (man brukar simma i 25:m bassäng och det går mycket snabbare, oftast) Så jag är nöjd med resultatet i slutändan. Imorgon blir det GBG igen för mer tävling fast då blir det, 200:m ryggsim! Det är de enda och sen är jag färdig för Ulbbergs trofén. Men ni får ha en trevlig kväll så ska jag lägga ut bilder sen på mina köp!
Puss o kram<3

Sommar <'3

Så sant så!

Japp  i har rätt båda två! :D Ska nog börja använda detta ett tag! ;)

Random

En blanding av lite goa sommarbilder från weheartit ♥

Drar till simtävling om en timma

Hejhej!
Skulle vaknat vid kvart i sju, men så blev det inte riktigt. Trodde klockan var 7 först när jag kollade på den, sen när jag kollade igen så var den kvart så då studsade jag upp ur sängen. Sen visade det sig att den var kavrt över sex... Åhhh. I alla fall så blir det lagkapp för mig idag! Så de blir grejer det :)
Puss & Kram

Sötnos gabbis!

google chrome?

Google chrome är ju faktiskt rätt så bra ändå, mitt firefox krånglar hela tiden så kanske ska börja använda chrome istället eller vad tycks? :)


Stay at the ground, please

hejhej!

Just nu gör jag inte så mycket. Har kollat tävlingen imorgon och det visar sig att första starten är 10.00 så jag behöver inte gå upp tidigare än vad jag brukar i alla fall! Kanske med 10 min eller så ;) Skillnad till söndag då när första start är 8.30 det blir mindre trevligt om man säger så. Snart blir det träning, och jag hoppas att den är ganska lugn för jag är ganska trött! Brände mig förut också när jag skulle steka korv, flög upp massa jätte varmt smör på mig så nu har jag två röda prickar på handleden... smart va?

Ja ja, ha en trevlig fredag, och LÅÅÅÅÅNG HELG! :D

PUSS O KRAM


Love life! ♥


Svar på kommentar...

line om Typisk...:

headern blev svinsnygg!!

Tack Line! Vad glad jag blir ! ♥

WEHEARTIT!♥♥♥


Blue to summer


Typisk...

Hejsan!

Nu sitter jag hemma, och skulle egentligen träna men jag har haft ont i magen sen sista lektionen och det har inte gått över än! Så jag hoppar över träningen idag, och hoppas på att det blir bättre! :( som ni ser så har jag fixat en header! Så den sitter där den sitter nu så där får den sitta en stund! Idag så har det inte hänt så mycket i skolan. Linn åkte till Grekland igår så jag hoppas att hon har det bäst där nere nu! Men ni får ha en fortsatt trevlig eftermiddag!!

Kram
Här är en bild på Ludwig och Alva idag ;)


Svar på kommentar...

Sofie om Övernattning hos emilia 22/4:

blev det fint? :P

JA, Sofie ! Det blev jättefint :D ♥

Bild på Sofie :)


FML

Sitter med ett keyboard som typ är 30 cm långt, och kämpar med Känn Ingen Sorg För Mig i Göteborg som jag ska kunna spela på fredag. Det går åt helvete ska ni veta! Kan verkligen inte byta acorden, och jag kan dom inte heller, USCH USCH USCH! Dagens Diss är det i alla fall! :(

 

Fin keyboard va?? -.-


En gullig bild bara


My biggest dream

Det är faktiskt sant! Jag har alltid haft en dröm att få simma med delfiner, jag hoppas att få uppfylla den någon gång :)


Övernattning hos emilia 22/4


Tisdagen den 24/4

Hejhej!

Igår var det som sagt utedag, usch det vara bara kallt och jobbigt, men jag övelevde! Som ni kanske märker ;) Alla mina kompisar (nästan) har skaffat blogg nu! Och jag står för 4 designer! :D hehehehe jag vet inte om detta är bra eller dåligt? Men jag vet i alla fall att det är himla kul att göra! :D Jaja, whatever just nu sitter jag efter att ha tagit disken -.- och så var jag och Line på Falcs idag och övade inför trafikprovet. Det gick väl halv bra, men denna vecka och nästa kommer bara att bestå plugg, plugg och plugg känns det som! Jag vill ju så gärna klara av trafik provet som jag och Line gör nästa fredag. Tänk om jag inte skulle bli godkänd! Det skulle vara en katastrof!!!!!! Eller rättare sagt jag skulle få göra det en gång till ;) ♥ Så som jag har hållt på liksom -.- Men jag får bara dra mig i kragen och skärpa mig, så går det nog tillslut. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, och så får ni kolla in: Lines blogg! ♥

Puss o Kram♥♥♥♥♥


egopic :)


Söta Elisia och Sofie♥


Utedag med klassen



//Bilder och collage av Sofie

Please take me to London



Åhh, jag vill till London! Denna vackra stad, nu på våren och allt, jaja får nog bara drömma en stund till ;) ♥

This weekend

Hejhej! ♥

Den här helgen har varit ganska lugn faktiskt! :D Den har varit riktigt mysig! I Lördags så var jag på torp en stund, och så pluggade jag litegrann. Sen på kvällen så drog jag till Emilia, där Sofie också var. Vi hyrde 3 filmer, Jag kan lägga upp trailer på alla sen ;) Sen idag så var jag hos Emilia till 12 sen så bara jag var hemma och slappade! En riktigt goo helg alltså! :D Nästa helg blir det simtävling i GBG, Ullberg blir det då. Ja ett väldigt låååångt inlägg (eller inte...)

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss o Kram♥






mästerfotografer i danmark♥ part 2



♥♥♥♥

mästerfotografer i danmark♥




Här är bara hälften av alla alla bilder ! Så ni får nöja er med de för tillfället ;) För nu ska jag åka till torp en stund ! Puss o kram ♥

It's automatic


Just like everybody think...


Svar på kommentar...

alvaa om Dansa pausa??:

fint det har blivit här på bloggen malin! :D :D :D

Vad glad jag blir! :D ♥ puss på dig! ♥♥

Dansa pausa??


Sometimes you have to realize that you cant be like everybody else

Mamma kom hem med två jätte snygga nagellack efter skolan! Tror ni jag blev glad eller!? Svar...JA!! Här har ni en bild---->


Vilodag

Hejhej!

Mina planer idag blev inte ritkigt som jag hade tänkt mig. Egentligen skulle jag direkt efter skolan till falcs för att göra lite tester, men eftersom att jag aldrig gör det annars så ångra jag mig, och Line skulle ändå inte dit så jag hoppade över det. i alla fall så gick jag hem istället. Och nu här hemma så känner jag mig inte så bra näsan rinner hela tiden och jag har åkt på en förkylning! Hur jobbigt är inte det då? Så, nu sitter jag här och jag ska hoppa över träningen idag för att jag som  sagt inte mår så bra. Ni får ha en lugn dag, för det tänker jag!

Coolt ändå! Iphone kan ju nästan göra allt, så undrar när den här funktionen kommer... på tal om ingenting alltså...


Så länge

Jag har fixat en snabb design som jag tänkte ha för tillfället :) Vi hörs!

Vinröd

Nu har jag äntligen hittat en moppe jag gillar! Fast den känns lite tjejig, och det är 4-takts motor. Så den går ju inte så snabbt, men i alla fall. Är det hiss eller diss? Skulle vara tacksam om ni kommenterade!


Godnatt

Med denna snygga bild från idag, säger jag godnatt!! Puss<33


I wanna go home!

Nu sitter jag i skolan, och det är ungefär lika trist som vanligt... Fast det var ju förstås kul att träffa alla kompisar! Men jag orkar bara inte plugga just nu, bara massa jobbiga uppgifter. Men jag ska inte klaga jag kunde ju haft det värre... jag får nog fortsätta att jobba! Puss & Kram♥

weheartit.com

Längtar till Sommar, moppe, hav och solning!

Väx upp



Nån mer än jag som minns den här gröna figuren? :)

I just feel like that´s me?



Läskigt när man hittar en bild som känns så jag... :$ ♥

hemma från Danmark!

Hej hej!

Igår kom jag hem från Danmark! Jag har haft en helt underbar,grym,super vecka!! Kommer att sakna det nu när jag är hemma! Men inte nog med bara att det har vart  roligt, vi har ju tränat något fruktansvärt mycket. Sammanlagt har vi simmat 10 pass 2 tim per gång, och tillslut blev det 51 000 meter någonting. Så vi har simmat 5 mil och 1000 m. Plus att vi har haft massa landpass också, så jag hoppas att detta kommer att belöna oss efter detta :D Idag blir det bara att vara hemma och slappa, och klockan 17.00 blir det träning igen... :/ Men ni får ha det bra !

Puss o kram <3

Här är en bild på allihopa! Den är tagen från uddevallasim.se :D


snyggt med accessoarer


Du måste förstå


Bikinin väntar i garderoben, den skriker "plocka fram mig!!!"


Girls just wanna have fuuuun!

 

Passande bild! :D Jo tack jag vet ;) <3


She's prettier than i'll ever be


Drar till utlandet

Hejdå kalla Sverige, hejsan kalla Danmark!

Svar på kommentar...



NI är alla jätte söta ju ! :* <3 och tack line! ;)

Puss på er alla :*****

Hihihi

Jag tycker att ni ska följa mig på instagram! Om ni inte redan gör det alltså :)<3


Långfredag!

Hejhej!

Som ni alla vet är det ju långfredag idag! Och idag blir det att träffa hela tjocka släkten! :D Det blir trevliga grejer det! Båda kusinbarnen ska med också, hur mysigt och kul blir inte det egentligen? ;) Men just nu sitter jag och har laddat ner tillräckligt med musik till mobilen till danmark, eftersom att vi inte kommer att ha något internet är det bra att passa på innan, så man har någon musik i alla fall! :D Men ni får ha en bra långfredag!

Puss o Kram


Lördagen den 31/3

Har ju lovat att lägga ut bilder från i lördags och här kommer dom! :D




Seriösa ovs !

Out of friendzone

Ett litet gulligt program på MTV, som går på min tv just nu! ♥


Puss ♥


Matte

Det går inte så bra nu, har matte fast det går inte så bra om man säger sp, är färdig med diagnosen men jag har ingen bok och är för lat för att hämta ett till lösblad, ja ja vi hörs sen antar jag! Puss o kram <3


V.13 - 14 veckans instagram


Starships was meant to fly!

Jag är väldigt glad just nu! Jag har fått min iPhone! :) fattar ni hur glad jag är!??!? Dessutom så fick jag ett silikon skal av pappa så den är lite mer skyddad just nu! Så det känns bra. Bebis blått blev det ;) nu sitter jag och slöar och laddar ner mina appar,

puss o kram


Does times you wish you were dead

Försöker utstråla någon slags positiv energi här på bloggen, hoppas det syns...♥


Min spellista!



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA! ↑

Monday morning

Godmorgon Sunshines! ♥

Trött är vad jag är, vill jag lova! Men jag ska ta mig till skolan ändå bannemej! :D Helgen har varit långt ifrån lugn, och hoppas att veckan blir lite lugnare än förra! Det var saker hela tiden kändes det som, jag skulle behöva ett "riktigt" lov, men jag får väl stå ut med massa träningar också antar jag. Jag längtar till sommarlovet som in i bomben just nu!! Men ni får ha de gött! ;) puss hej ♥

hahahaha, sött ! ♥♥♥♥


It, it hurts with every heartbeat♥

hemkommen från simningen, och avslutar dagen med plugg! gött, Puss ♥

Bingolottor

hejhej!

nu ska jag snart ut och sälja bingolottor på torp! MM vad mysigt! Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga, och det har jag idag också så detf inns ingen tid över för bloggen för tillfället. Senare idag ska jag köra på körskolan, vi får se hur detta slutar!! :( men vi hörs någon gång när jag har tid!

Puss hej! :*


RSS 2.0